HOME / CLUBS & OUR PLAYERS

ONZE CLUBS &
CLUBKLEDING

The Indian Maharadja sportkleding en clubwear is van topkwaliteit en wordt geleverd door NOOR Sportswear. Door een combinatie van zeer ervaren mensen op sportmerkgebied, een zeer uitgebreid netwerk aan toeleveranciers en vooral een enorme passie om mensen in beweging te krijgen en te houden leveren wij maatwerk tegen scherpe prijzen.

Bij The Indian Maharadja hebben we maar één doel: de mooiste sport ter wereld elke dag een beetje mooier maken

Wij houden van hockey, net als jij. Sinds 2009 doen we er alles aan om de sport naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven dat hockeykleding altijd beter kan en daar dragen wij graag aan bij! Dat zie je ook terug in onze naam. Een Maharadja is een vorst in het oude India. Het betekent letterlijk ‘grote heerser’ en dat is precies waar wij voor gaan: zorgen dat jij heerst op het hockeyveld. The Indian Maharadja is hét merk dat clubs helpt hun prestaties te verbeteren.

Zo ziet beter presteren er wel heel goed uit

The Indian Maharadja zet performance altijd op 1. Alles wat wij maken heeft als doel: jou beter te laten presteren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je er ook geweldig uitziet, maar onze focus ligt op de prestaties van jou en je team. Het maakt niet uit hoe oud je bent of op welk niveau je speelt. Van topklasse tot breedtesport, The Indian Maharadja is er voor jou.

Onze focus: hockey, hockey en hockey

Duidelijker kunnen we niet zijn. We richten ons volledig op hockey en de bijzondere eisen die de sport aan kleding stelt. We kennen elke specifieke beweging en passen daar de pasvorm op aan. We waren ook de eerste die technologie uit andere sporten heeft toegepast in hockeycollecties, zoals ademende stoffen, stretch en sneldrogende materialen.

Voor de profs van vandaag… en morgen

Onze innovaties ontwikkelen we samen met Nederlandse hockeyprofs. Zij testen onze sticks, kleding en accessoires tot het uiterste in de praktijk. Daarna zijn ze klaar voor gebruik op hockeyvelden door het hele land. Zo helpen de profs van vandaag de profs van morgen aan de beste hockeykleding die er bestaat.

Dutch design

Het geheim van onze collectie? We houden de wereldwijde trends in de gaten, maar ontwerpen alles gewoon hier in Nederland. Allemaal Dutch design! Duurzaam geproduceerd door een select aantal gecertificeerde partners. Op voorraad in Nederland, dus altijd snel leverbaar. Zo spelen we kort op de bal.

Steun en toeverlaat van je club

Steeds meer hockeyclubs in Nederland vertrouwen op The Indian Maharadja voor hun clubtenues en performance gear. Zij weten dat we altijd leveren, in elk gewenst ontwerp en in alle mogelijke clubkleuren. The Indian Maharadja geeft je club echt iets om trots op te zijn: een professionele uitstraling en kleding van topkwaliteit. Supersterk, kleurvast en vormvast, zelfs aan het einde van het seizoen. Altijd als nieuw, altijd klaar voor de volgende wedstrijd.

Let’s stick together

Er is niets mooiers dan onderdeel zijn van een team. Met elkaar ergens helemaal voor gaan. Samen de sticks kruisen met elke tegenstander die het tegen je durft op te nemen. Met The Indian Maharadja in je team heb je alvast een belangrijk voordeel te pakken. Wij helpen jou om onbelemmerd te presteren en versterken het teamgevoel met een supermooi clubtenue. Samen gaan we voor het hoogst haalbare. Let’s stick together.


Ben je geinteresseerd in samenwerking met The Indian Maharadja voor jouw clubtenue? Neem dan contact op via Noor Sportswear B.V.

Nelson Mandelalaan 1, 5222 AD ' s-Hertogenbosch

Contactpersonen:

Wisse Mewiss (+31 (0)6 46 612 861 of wisse@noorsportswear.nl)

Lizzy Koeton (+31 (0)6 14 474 873 of lizzy@noorsportswear.nl)

Thijs Vriens (+31 (0)6 31 154 515 of thijs@noorsportswear.nl)

612x731_portrait_clubs_1
612x731_portrait_clubs_2
612x731_portrait_clubs_3

CLUBS WAAR
WIJ TROTS OP ZIJN